Akcija!

Clevertouch CVTE L75EE 75 Ultra HD interaktivni zaslon

4.195,00 3.790,00 + ddv

Najsodobnejši interaktivni zaslon 4K Ultra HD za izobraževalne ustanove z diagonalo 190,5 cm oz.75” je primeren za srednje in velike učilnice. Ker ima Clevertouch CVTE L75EE vgrajen Android PC ga samo vključite in takoj pričnete z uporabo. Nameščene ima številne aplikacije za delo z različnimi dokumenti (Office, PDF, avdio, video in slike).

Šifra: CLEVERTOUCH_CVTEL75EE Kategorije: , , ,

Opis

Vrhunski interaktivni zaslon za izobraževalne ustanove Clevertouch CVTE L75EE:

– zaznavanje 20 točk dotika,
– zaznavanje 10 točk za pisanje,
– 4K zaslon s kristalno čisto in svetlo sliko za vključujočo izkušnjo učenja,
– steklo Mohs s 7 stopnjo trdote,
– premaz proti bleščanju,
– tehnologija zmanjšane paralakse za optimalno uporabniško izkušnjo pisanja,
– lahkoten in naraven občutek pisanja, kot po papirju,
– prosto razširitveno mesto za opcijski PC modul,
– vgrajen računalnik s sistemom Android 7.0,
– vgrajen Wifi modul za brazžično priključitev v omrežje,
– 4K HDMI izhod,
– vključuje Android aplikacijo za delo z belo digitalno tablo,
– vključuje licenco za Clevertouch Lynx 6, ki imogoča pripravo učnih vsebin za poučevanje in napredne interaktivne predstavitve v učilnici,
– priložena licenca za programsko opremo Snowflake Multiteach za pripravo in deljenje učnih vsebin v oblaku,
– Clevershare za brezžično povezovanje na zaslon z mobilnih naprav in z računalnikov,
– vključuje Android aplikacijo Screen Stram za zrcaljenje zaslona na kateri koli spletni brskalnik na računalnikih in mobilnih napravah,
– dodana osnovna licenca za AWW Cloud belo tablo za enostavno risanje, sodelovanje in skupno rabo v učilnici preko oblaka.
– bistveno enostavnejša uporaba, kot pri interaktivni tabli
– ni vzdrževanja projektorja in nastavljanja interaktivne table
– neprimerno boljša uporabniška izkušnja, kot ob uporabi projektorja in interaktivne table
– 100% brez kalibracije slike (kot je to potrebno pri interaktivni tabli) in brez izgub dragocenega časa za tovrstna opravila

Preprosta uporaba

Interaktivni zaslon Clevertouch CVTE L75 EE odlikuje preprostost uporabe. Vgrajen računalnik Android omogoča intuitivno uporabo, kot bi uporabljali tablico. Samo vključite ga z dotikom in uporabljate. Vse vaše aplikacije so le za klik ali dotik oddaljene. Odprite dokumente iz internega spomina, USB ključa ali jih brezžično prenesite na zaslon.
Številni vhodi omogočajo tudi žično priključitev več dodatnih zunanjih virov na interaktivni zaslon. HDMI izhod pa omogoča podvojitev slike iz zaslona na dodaten zaslon ali projektor.

Clevershare 2

Brezžično povežite na zaslon do 32 uporabniških naprav, ne glede na vrsto naprave in operacijski sistem. Iz tako povezanih naprav lahko varno projicirate poljubne vsebine (avdio in video) na zaslon, hkrati pa imate dvostranski nadzor vaše naprave kot tudi zaslona iz katerekoli strani – iz zaslona, kadar stojite pred njim ali iz svoje naprave, kadar ste oddaljeni od zaslona. Na zaslonu lahko hkrati prikazujete do 4 različne vire v načinu split view. S pomočjo Clevershare brezžične povezave lahko vaš osebni ali prenosni računalnik spremenite v napravo z zaslonom na dotik.
Aplikacija oz. klient Clevershare 2 app je na voljo za Windows, Mac, iOS in Android naprave.

Zaslonu je priložena programska oprema za interaktivni pouk

Programska oprema je pri Clevertouch-u brezplačna, prav tako so vam skozi vso življenjsko dobo naprave na voljo brezplačne vse nadgradnje in podpora.

Clevertouch Lynx 6 (za Android, Windows, Mac in Linux)

Lynx 6 interaktivna programska oprema omogoča učencem bogato interaktivno izkušnjo v razredu. Omogoča, da so učenci aktivno vključeni v vsebine in lahko odlično sodelujejo. Z uporabo Lynx 6 programske opreme lahko učitelji vnaprej pripravijo zanimive interaktivne vsebine pridobljene iz različnih virov. S prijaznim in intuitivnim uporabniškim vmesnikom je uporaba programa hitra, enostavna in učinkovita. Lynx 6 odpira različne tipe interaktivnih datotek, med drugim tudi tiste, ki so narejene v SMART Notebook-u. Preberite si več o Lynx 6

Snowflake Multi Teach:

Spoznajte rešitev skozi zabavo in igro pri različnih šolskih predmetih. Snowflake MultiTeach je zabavna aplikacija namenjena sproščenemu izobraževanju, pridobivanju znanja skozi igro za nadobudne šolarje. Vse igre in aktivnosti so namenjene izpopolnitvi komunikacijske in družabne ravni. Ob sodelovanju in deljenju idej skozi igro učenci pridobivajo na povezanosti in samozavesti. Snowflake MultiTeach bodo učenci z veseljem uporabljali v šoli kot tudi pri obšolskih dejavnostih.

– Screen Stream over HTTP

Sliko, ki jo na zaslonu prikazuje Android modul, lahko pošljete na katerokoli napravo, ki je priključena v isto omrežje in to kar v spletni brskalnik prejemnika. Zdaj lahko brez vsakršnih dodatnih namestitev učencem omogočite prikazovanje slike z vašimi učnimi vsebinami kar na njihovih pametnih telefonih, tablicah ali osebnih računalnikih. Uporabniki preprosto poskenirajo QR kodo ali spletni naslov za prenos prikazanih vsebin  vpišejo v svoj spletni brskalnik.

CleverMaths:

Vključuje orodja za pripravo interaktivnih vsebin s katero boste v razredu pritegnili pozornost in zanimanje učencev. Pripravite interaktivne vsebine s ponujenimi orodji namenjenim pripravi matematičnih in fizikalnih vsebin, kakor tudi vsebin za pouk kemije. Orodja v programu vam avtomatsko pomagajo pri oblikovanju formul, izpolnjevanju le-teh. Program prepozna formulo, jo avtomatsko uporablja, jo spreminja glede na ukaze in oblikuje tudi v besedilo. Preberite si več o CleverMaths…

Omogoča uporabo programske opreme SMART Learning Suite (na voljo za doplačilo)

V kolikor želite na zaslonu uporabljati še kakšno drugo interaktivno programsko opremo, vam Clevertouch CVTE L75EE za to zagotavlja odlične pogoje.

 Kakovost zaslona proizvajalec jamči s kar 5 letno garancijo.

 

Dodatne informacije

Teža 51.75 kg
Diagonala

Dimenzije

Garancija

Ločljivost

Uporaba v šolah

PDF - Zakaj Clevertouch

Prenesi dokument

Morda vam bo prav tako všeč…