Pokličite nas:  082 800 666 ali 02 300 0 700 / info@interaktivni.si

Lep pozdrav

SMART Learning Suite - B 11-20 - 1 leto Povečava

SMART Learning Suite - B 11-20 - 1 leto

Programski paket ki združuje 3 najboljše programske opreme in orodja za interaktivni pouk v in izven meja šolskih učilnic. Zajema orodja za izdelavo učnih vsebin, priprav za pouk. Pri tem lahko uporabite bogato galerijo v kateri je ogromno slik, zvočnih datotek, video posnetkov, animacij in 3D objektov. Posebna orodja vam bodo pomagala pri usmerjanju pozornosti na učno vsebino ali druga gradiva.

Na zalogi

77,00 €

Cena brez DDV

Šifra: SLS-B

Garancija 5 let

Ugodno financiranje

Izobraževanja

Montaža in servis

Pokličite za svetovanje

 

Prelistajte nov katalog

Vprašaj za ponudbo

 

Opis izdelka

Podrobnosti

SMART Learning Suite (Cenovni razred B: 11-20 uporabnikov)

SMART je združil 3 programske opreme v en programski paket in bo vključen k vsaki SMART interaktivni rešitvi, kakor tudi na voljo za nakup posamično za SMART in ne-SMART produkte in rešitve.

Del programskega paketa bo na voljo ob sklenjeni naročnini, ki bo v že osnovi vključena za obdobje 1 leta. V tem obdobju bo, podobno kot je veljalo do sedaj, vključeno vzdrževanje programske opreme in posamični dodatki. Po izteku naročnine pa vam bo v trajno last ostala zadnja različica programske opreme SMART Notebook, bo pa omejen ali onemogočen dostop do nekaterih funkcij oz. storitev.


Kaj vključuje SMART Learning Suite:

1. SMART Notebook

Najnovejša različica SMART Notebook 17 vam je na voljo za prenos (kliknite TUKAJ). V tej verziji boste našli veliko novih dodatkov, ki bodo popestrili vaše interaktivne ure. Učenci bodo navdušeni.

Če ste uporabnik starejših verzij 15 ali predhodnih, vam je na voljo tudi 45-dnevni brezplačen preizkus. Za prenos kliknite TUKAJ. Zagotavljamo vam, da boste navdušeni nad spremembami in dodatnimi funkcionalnostmi. Preskusna različica vas ne zavezuje k posodobitvi. Če z njo niste zadovoljni, si lahko še vedno enostavno namestite prejšnjo.


2. SMART Lesson Activity Builder

Programsko orodje, ki omogoča kreiranje zabavnih in hkrati poučnih interaktivnih aktivnosti že v manj kot 5 minutah.

Predstavljamo vam nekaj novosti iz tokratne različice:


 • Speedup SMART LAB Activity - Učenci lahko tekmujejo kako hitro bodo odgovorili na vprašanja, ki jih postavi učitelj. Vprašanja so zastavljena po vzoru A,B,C,D ipd. Kasneje lahko rezultate preverite skupaj z učenci in jim nasledjič postavite izziv, kako izboljšati rezultat. Zagotovo bo tak način pritegnil veliko pozornosti, hkrati pa okrepil hitro razmišljanje in učinkovito odgovarjanje na zastavljena vprašanja.

 • Label Reveal LAB Activity - Na enostaven način odkrijete katerokoli skriti pojem na določenem objektu. Učenci pred odkrivanjem sami ugibajo pojem in nato preverijo ali so pravilno uganili. Hkrati pa omogočite, da se pri razširitvi opisa, sproti naučijo več o pojmu, ki so ga odkrili.

 • Tri nove SMART LAB teme (Knight and Dragon, Bee, Simple)

 

3. SMART amp

Združuje znanje in moč programskega orodja SMART Notebook v popolnoma novem okolju - v oblaku. Pomeni koncept, ki podira omejitev učenja zgolj znotraj šolskih zidov. Tako postane učenje praktično neomejeno glede na prostor in na naprave. S pomočjo pametnih naprav lahko tako učitelji kot učenci z uporabo interaktivnih orodij sodelujejo v navideznih delovnih območjih t.i. "Workspace" - v oblaku. Učenci lahko svoje naloge, kot npr. domačo nalogo, opravijo neposredno v oblaku individualno ali po določenih skupinah. Odvisno kakšne pravice jim za to dodeli učitelj. Učitelj pa lahko spremlja napredek in rezultate. SMART amp omogoča koncept "Prinesi svojo napravo" saj ima pametne telefone, tablice, prenosnike itn. že večina učencev. Na ta način lahko uporabo teh naprav šole izkoristijo v dobre namene, hkrati pa lahko s tem občutno zmanjšajo breme investicij omenjene opreme.

 

Kaj se bo zgodilo po preteku veljavne naročnine SMART Learning Suite?

Brez skrbi. Naročnino lahko podaljšate. V vsakem primeru pa vam bo zadnja razpoložljiva verzija SMART Notebook-a in vse ustvarjene vsebine ostale v trajno last. Le nekateri dodatki in storitve bodo delovale omejeno oz. bodo onemogočene.

Med te sodijo:

 • Geogebra - Omejen dostop samo na branje obstoječih aktivnosti. Dodajanje novih aktivnosti bo onemogočeno.
 • SMART Blocks - Omejen dostop samo na branje obstoječih aktivnosti. Dodajanje novih aktivnosti bo onemogočeno.
 • YouTube - Omejen dostop samo na ogled že obstoječih videoposnetkov. Dodajanje in iskanje novih bo onemogočeno.
 • Concept Mapping - Omejen dostop samo na branje obstoječih aktivnosti. Dodajanje novih aktivnosti bo onemogočeno.
 • Lesson Recorder - Omejeno samo na predvajanje že obstoječih posnetkov. Dodajanje novih bo onemogočeno.
 • kapp vtičnik - Bo onemogočen
 • Maestro vtičnik - Bo onemogočen.
 • SMART amp - Bo omejen samo na branje obstoječih delovnih območij in vsebin. Dodajanje novih bo onemogočeno.

Tehnične podrobnosti

Tehnične podrobnosti

Podpora za 3D Da
Google integracija Da
Integriran spletni brskalnik Da
Multitouch podpora Da
Jezikovni vmesnik slovenski
Podpora za dokumentno kamero Da
Plavajoča orodna vrstica Da
Digitalno črnilo Da

Dokumenti

Video

Video:

Kratka predstavitev programskega paketa SMART Learning Suite