Pokličite nas:  082 800 666 ali 02 300 0 700 / info@interaktivni.si

Lep pozdrav

Polycom Studio USB videokonferenčni sistem Povečava

Akcija

Polycom Studio USB videokonferenčni sistem

4K USB videokonferenčni sistem Polycom Studio omogoča delovanje s poljubnimi video konferenčnimi aplikacijami, kot so Microsoft Teams, Skype for Business, Stage, Zoom, GoToMeeting, Cisco Webex, Google Hangouts in podobno.

Na zalogi

Redna cena: 1.199,00 €

1.089,00 €

Cena brez DDV

Šifra: PolycomStudio

Garancija 5 let

Ugodno financiranje

Izobraževanja

Montaža in servis

Pokličite za svetovanje

 

Prelistajte nov katalog

Vprašaj za ponudbo

 

Opis izdelka

Podrobnosti

Kompaktna rešitev, ustvarjena za majhne prostore in velike ideje

Kombinacija izjemne kakovosti zvoka in videa s preprostostjo uporabe, ki jo potrebujete za vsakodnevno uporabo, je USB kamera z vgrajenimi zvočniki Polycom Studio idealna za manjše sejne sobe in govorilnice. Funkcija plug-and-play deluje s skoraj vsako video platformo, stroškovno pa ustreza tudi občutljivejšim proračunom.

Slišite in razumite vsako besedo

S kristalno čistim zvokom in natančno usmerjenimi mikrofoni, Polycom Studio udeležencem na obeh straneh vašega klica, da so slišani in da tudi sami jasno slišijo sogovorce. Zaradi več deset letnega razvoja na področju avdio tehnologij, ima Polycom Studio najboljšo kakovost zvoka v svojem razredu, kar vam omogoča, da doživite srečanja, kot da ste tam osebno. Z inteligentnimi funkcijami, kot sta Polycom Acoustic Fence in NoiseBlock, Polycom Studio samodejno utiša in odstrani moteče ozadje in druge neželene zvoke.

Doživite video kakovost poslovnega razreda

Polycom Studio ponuja video funkcije poslovnega razreda preko USB povezave. S pomočjo samodejnega zaznavanja skupine govorcev se inteligentno osredotoča na udeležence, samodejno prilagodi pogled, ko vstopijo in zapustijo sobo ter tako zagotavlja, da so vsi govorci vidni jasno. In prvič v zgodovini tovrstnih USB naprav, je na voljo funkcija sledenja govorcem. Ta samodejno najde in približa aktivnega govorca, tako da vsi vedo, kdo govori. Poleg tega 4K kamera zagotavlja ostre in realistične videoposnetke, ki zagotavljajo zelo kakovostna videokonferenčna srečanja.

Preprosto za namestitev, uporabo in upravljanje

Polycom Studio deluje z večino platform za sodelovanje, vključno z Microsoft Teams, Skype za podjetja, Clevertouch Stage, Zoom, GoToMeeting, Cisco Webex in drugimi, kar omogoča enostavno namestitev in uporabo s skoraj katero koli vrsto video klica. Še več, Polycom Studio lahko za bolj napredno izkušnjo tudi centralno upravljate. Namesto hoje od sobe do sobe, da bi posodobili programsko opremo ali spremenili nastavitve, lahko Polycom Studio v celotnem podjetju upravljate na daljavo. Polycom Studio združuje zmogljivost poslovnega razreda s preprostostjo za manjše sejne prostore in govorilnice, tako da lahko uživate v višji stopnji produktivnosti po dostopni ceni.

Prednosti:

  • Čistost zvoka sogovorcev s pomočjo Polycom Acoustic Clarity tehnologije
  • Osredotočite se na sestanek s pomočjo sistema za zaznavanje skupine govorcev in sledenjem govorcev
  • Enostavno začnite sestanke s povezljivostjo USB, ki je preprosta za uporabo
  • Poenostavite namestitev in upravljanje z daljinskim upravljanjem prek Wi-Fi
  • Združljivost s skoraj vsako video platformo, vključno z Microsoft Teams, Skype za podjetja, Stage, Zoom, GoToMeeting, Cisco Webex in drugimi
  • Blokirajte moteče zvoke in glasove iz ozadja s tehnologijo Polycom NoiseBlock in Acoustic Fence
Dokumenti

PDF Dokumenti:

Prospekt

Video

Video:

Ni video vsebin.

Dostava

Ne veste kako bi odpeljali kupljene izdelke?

Brez skrbi, kupljene izdelke vam v najkrajšem možnem času dostavimo.

Dostava

Priporočamo...