Pokličite nas:  082 800 666 ali 02 300 0 700 / info@interaktivni.si

Lep pozdrav

LUMENS dokumentna kamera DC192 Povečava

LUMENS dokumentna kamera DC192

Kamera LUMENS DC192 za pregledovanje dokumentov in objektov je izjemno dobrodošel pripomoček za vsako učilnico v kateri je nameščen projektor. V kombinaciji z interaktivno tablo ali zaslonom pa kamera pridobi še več funkcionalnosti. Model DC192 omogoča odlično sliko in v vse smeri gibljiv vrat za še več svobode pri snemanju slik in videa z zvokom.

Na zalogi

549,00 €

Cena brez DDV

Šifra: DC192

Garancija 5 let

Ugodno financiranje

Izobraževanja

Montaža in servis

Pokličite za svetovanje

 

Prelistajte nov katalog

Vprašaj za ponudbo

 

Opis izdelka

Podrobnosti

LUMENS DC192 dokumentna kamera je izjemno in hkrati enostavno učno orodje, ki vam pomaga nadgraditi učilnico v spontano in dinamično učno okolje.

Uporabite jo lahko tako pri klasični videoprojekciji na platnu, monitorju ali TV zaslonu. Njeno funkcionalnost pa še povečate s priključitvijo na interaktivni zaslon ali tablo. Namestite objekt pred kamero ali izkoristite v vse smeri gibljiv vrat kamere za snemanje objektov v prostoru.

Kamera je opremljena z dodatno lučjo na dodatnem gibljivem vratu za primerno osvetljevanje opazovanega objekta.

Namestitev in uporaba dokumente kamere LUMENS sta enostavni. Kamero priklopite na računalnik ali zaslon s priloženim USB in VGA kablom.


S kombinacijo 8x optičnega in 2x digitalnega približevanja LUMENS-ova dokumentna kamera omogoča ostre barve in žive slike s skupaj 16x povečavo. Osredotočite pozornost na podrobnosti, ki jih lahko povečate s hitrim objektivom. Samodejno ostrenje slike in prilagoditev osvetlitve omogočata hitro nastavitev slike.

Dokumenti

PDF Dokumenti:

Prospekt

Video

Video:

Ni video vsebin.